1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

A weboldalra kizárólag felnőtt korú felhasznlók léphetnek be. Illetve minden látogató kijelenti, hogy az adott országban hatályos jogszabályokban foglaltak alapján, felnőtt korú. Magyarországon felnőtt korú az a személy aki betöltötte 18. életévét.

A hirdetések tartalmáért a weboldal tulajdonosa, üzemeltetője, a domain tulajdonosa illetve a tárhelyszolgáltató nem vállal felelősséget!

A weboldal szöveges illetve képes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A tartalmat másolni tilos, illetve a törvény is bünteti!

  • Kiemelten felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy szexuális szolgáltatást nyújtani jogszabályba ütközik, és büntetést von maga után, az alábbiak szerint:
  • 1999. évi LXXV. törvény " a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról " 11. § Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.
  • 1999. évi LXIX. törvény " a szabálysértésekről - A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma " 145. § (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. (2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.
  • A fenti jogszabályok betartása mindenkire nézve kötelező! A szexpartnerhirdetesek.com domain tulajdonosának illetve a weboldal üzemeltetőjének NEM KÖTELESSÉGE a feltöltött tartalmak jogszerűségét ellenőrizni.
  • Az oldalon megjelenő partnerek adatlapjaiért, és az azokon megjelenő információkért, fórumért és egyéb közlésekért semmilyen felelőséget nem vállalunk!

Beszámolók

Hirdetés feladása

beszamolok.com, a szexpartner kereső


Kiemelt hirdetők

beszamolok.com, a szexpartner kereső Az X Faktoros énekesnő szexfilmje ITT!!!
szexpartnerhirdetés

kiemelés
Reklám:
szexpartner
Valódi pókerpénz ingyen:
szexpartner hirdetés